Cand avem nevoie de detoxifierea organismului ? Care sunt simptomele ?

Există mai multe semne prin care ne dam seama că detoxifierea organismului nu decurge normal si este o necesitate stimularea naturală a acesteia. Cel mai indicat este sa faceti o cură pentru a ajuta organismul sa se detoxifice atunci cand aveti stări de oboseala nejustificată si nivelul de energie este scazut, chiar daca va odihniţi si va hraniţi suficient.
De ce este importanta detoxifierea organismului?
Medicina holistică vede colonul ca fiind sistemul de canalizare al organismului. Dacă acest sistem se infundă cu resturi alimentare, toxinele neeliminate sunt repuse in circulatie in organism. Pentru a preveni repunerea in circulatie a toxinelor se poate folosi un curăţitor de colon si detoxifiant natural, care stimuleaza detoxifierea naturală a organismului si in acelaşi timp elimină toxinele din colon. In general, curele de detoxifiere a colonului sunt recomandate pentru prevenirea si tratarea constipaţiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal.
Cand apelam la detoxifiere?
Există mai multe semne prin care ne dam seama că detoxifierea organismului nu decurge normal si este o necesitate stimularea naturală a acesteia. Deci, faceţi o cură pentru a ajuta organismul sa se detoxifice atunci cand aveti stări de oboseală nejustificată şi nivelul de energie este scăzut, chiar daca va odihniti si vă hrăniti suficient.
Cele mai intalnite semne sunt:
  • somnolenţa, trezitul greu dimineata
  • stările depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare
  • materiile fecale miros puternic
  • transpiratia si respiratia miros neplacut
  • apar depozite albicioase pe limbă
  • pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate, reprezintă un semnal că organismul este intoxicat, ca este necesară susţinerea detoxifierii naturale a organismului
  • daca suferiţi frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stări de vomă, greturi
Cura pentru stimularea detoxifierii organismului este indicată şi in unele afecţiuni cronice precum: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrită, cancer. Susîinerea detoxifierii organismului este necesară daca sunteţi supraponderal sau sunteţi predispus la obezitate. De aceea se recomandă asocierea detoxifierii cu postul alimentar de peste an.

Sursa:www.doctormenci.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu