Tratamentul cu Jad


Descriere: Piatra semipretioasa compusa din silicat natural de aluminiu, calciu si magneziu de culoare alba-verzuie pana la verde inchis cu luciu sticlos. Exista doua minerale care poarta acest nume: jadeitul si nefritul.

  • Numit PIATRA VISELOR sau PIATRA FIDELITATII
  • Este o piatra a linistii si pacii
  • Piatra sacra pentru chinezi si mayasi.
  • Risipeste energiile negative, este o bariera impotriva bolii si atacurilor negative
  • Amplifica dragostea, compasiunea, cunoasterea, generozitatea, armonia, concentrarea, intelepciunea, pacea, fidelitatea, increderea, curajul
  • Echilibreaza emotional
  • Benefic pentru relaxare, pentru procesul viselor, meditatie, rugaciune si vindecare
  • Reduce tensiunea nervoasa, calmeaza 
  • Ajuta la gasirea unor solutii si la rezolvarea problemelor 
  •  Puternic rol protector impotriva accidentelor 
  • Poarta noroc mamelor si sotiilor 
  • Piatra a norocului si a prosperitatii 
  • Piatra a longevitatii, a dragostei, a intelepciunii 
  • Ajuta la gasirea propriului drum in viata 
  • Ajuta la punerea in aplicare a propriilor vise 
  • Recomandat celor care au nevoie de contact concret cu realitatea 
  • Recomandat celor trasi in mai multe directii simultan sau celor coplesiti de detalii 
  • Efecte benefice asupra plantelor (in gradinarit si agricultura) 
  • Absoarbe energiile negative din mediul inconjurator (din casa)
Sanatate: puternic rol curativ, benefic pentru inima, timus, rinichi, plamani, sistemul nervos, sange, ochi, benefic in caz de pietre la rinichi, infertilitate, artrita, reumatism, reduce febra.
Vindecare cu Viteza Luminii
Jadul se comportă ca un transformator puternic, care modifică lumina provenită de la bulbii cu heliu de o înaltă tehnologie într-o lumină cu o lungime de undă specială, numită lumină infraroşie de spectru îndepărtat. Această lumină infraroşie de spectru îndepărtat realizează o penetrare fără precedent a ţesuturilor corpului, de până la câţiva centimetri. Prin urmare, aceasta ajunge până la nivelul organelor principale şi la ţesuturile musculare profunde mai eficient (cu viteza luminii) şi mai lipsit de riscuri în comparaţie cu alte forme de lumină sau căldură. Acest uimitor nivel de absorbţie a luminii conferă detoxifiere, moxicombustie, însănătoşirea şi alinarea întregului organism de neplăceri cauzate de spasme musculare, intoxicare cu metale grele (cum ar fi cele cauzate de plombele dentare cu mercur), excesul de ţesut adipos şi multe altele.

Anatomia spatelui

Explicat pe scurt, coloana vertebrală este alcatuită din urmatoarele componente:
  • Vertebre – oasele care compun coloana vertebrală;
  • Nervi – reprezintă întregul sistem nervos care trece de-a lungul coloanei vertebrale;
  • Discuri – din material poros, separă vertebrele, permiţând nervilor sa treacă printre fiecare segment osos. Discurile se comportă ca un material care absoarbe şocurile şi permit coloanei să se curbeze.
Fiecare vertebră este menţinută la locul ei de trei tipuri diferite de ţesut moale: discuri, ligamente şi muşchi. Aproape toate problemele spatelui sunt legate de funcţionarea defectuoasă a unuia dintre acestea trei. Pentru a înţelege cauzele exacte ale problemei spatelui dumneavoastră şi cum le puteţi preveni, de ajutor este înţelegerea anatomiei propriei coloane vertebrale.
Curbarea normală a coloanei vertebrale este esenţială pentru a-i da spatelui dumneavoastră putere şi rezilienţă. Există 24 de vertebre în coloana vertebrală  a dumneavoastră. Vertebrele lombare au aproximativ  5 centimetri in diametru, ceea ce reflectă rolul acestora de susţinere a greutăţii. Vertebrele cervicale sunt mai mici, din moment ce acestea trebuie să susţină numai capul. Articulaţiile interapofizare se găsesc in perechi in spatele coloanei, acolo unde fiecare vertebră se suprapune puţin cu urmatoarea. Articulaţiile interapofizare ghidează şi limitează mişcările coloanei. În partea posterioară a fiecarei vertebre se afla un orificiu, care, prin aşezarea vertebrelor una peste alta, ajunge sa alcătuiască împreună cu celelalte orificii un canal continuu, care înconjoară măduva spinării.
Măduva spinării asigură o legatură esenţială între creier şi funcţiile corpului îndeplinite de organele şi ţesuturile aflate sub nivelul gâtului. Nervi spinali se răspândesc din măduva spinării prin despărţituri între corpul principal al vertebrelor şi articulaţiile interapofizare. O cauză frecventă a durerilor de spate este o încheietură interapofizara erodata, care poate duce la atingerea unui nerv. Prin urmare, este foarte important sa va păstrati vertebrele în cea mai bună formă.
Funcţia principală a discurilor coloanei vertebrale este să absoarbă socurile şi să asigure separaţia între fiecare pereche de vertebre. Straturile exterioare ale discurilor sunt formate din ţesut cartilaginos dur. Interiorul discului este un nucleu gelatinos.
În total, discurile dumneavoastră însumează pană la un sfert din lungimea coloanei vertebrale – de la 12 pană la 15 centimetri (între 4.5" si 6") pentru majoritatea oamenilor. Ele îşi obtin nutrienţii cu ajutorul proprietăţilor de atragere a lichidelor şi absorbţie a lichidelor pe care le au nucleele gelatinoase.
Fără rezerve de sange proprii, discul depinde de aceasta activitate de “burete” pentru a atrage şi absorbi nutrienţii din ţesuturile adiacente. În timpul activităţilor care nu presupun susţinerea greutăţii (în timpul somnului) discurile işi măresc volumul ca urmare a acumulărilor de lichid. În timpul activităţilor care necesită susţinerea de către coloană a greutăţii corpului (poziţia şezând sau în picioare, practicarea de activităti fizice), acest fluid este practic stors din discurile vertebrale şi împins înapoi în ţesuturile vecine moi.
Vertebrele vă sunt susţinute şi miscate de multe tipuri de muşchi. Muşchii sunt folosiţi pentru trei funcţii fundamentale: susţinere, mişcare şi controlul pozitiei. Dacă muşchii sunt încordaţi sau slăbiţi, provoacă sau intensifică durerile de spate. Încheieturile sunt controlate de cel putin două grupuri de muşchi: flexori, care îndoaie articulaţia interapofizara şi extensori,  care o îndreaptă. În plus, multe încheieturi au muşchi rotatori care vă pot răsuci si roti oasele. O poziţie corectă este posibilă dacă activitatea muschilor flexori, extensori si rotatori au un echilibru corespunzător.
Muschii paravertebrali, care se întind de-a lungul coloanei dumneavoastră, pot roti coloana, o pot îndoi spre înapoi sau lateral, şi vă influenţează postura prin crearea şi menţinerea curburilor coloanei vertebrale. Muşchii erectori ai coloanei  sunt implicaţi în mişcare şi se întind pe toată lungimea coloanei. Aceşti muşchi vă permit să vă aplecaţi, opunând rezistenţă forţei gravitaţionale, iar  contractându-se şi exercitând o mare forţă de compresiune asupra coloanei vertebrale,  vă ajută să reveniţi la poziţia iniţială.
Muşchii dumneavoastră abdominali joacă un rol important în a ajuta la susţinerea coloanei menţinând o anumită presiune în abdomen. Aceasta presiune este o măsură esenţială pentru susţinerea coloanei din planul frontal.
Muşchii dumneavoastră psoas (flexorii coapselor) sunt un grup larg de muşchi ai abdomenului. Aceşti muşchi ajută la flexarea coapselor în timpul mersului sau a urcării scărilor. Aceştia joacă un rol important în menţinerea posturii verticale în timp ce şedem sau stăm în picioare.
Articulaţiile intravertebrale sunt susţinute de ligamente, fibre dure şi lipsite de elasticitate care susţin coloana şi îi menţin structura permiţând doar o serie limitată de mişcări într-o anumită direcţie. Ligamentele au nevoie de mişcări regulate şi să fie solicitate frecvent pentru a nu deveni, în cele din urmă, rigide şi slabe.
...

Cand ne doare capul, gatul sau o masea, apelam instinctiv la o tehnica de presopunctura, apasand cu mainile locul cu pricina. Masajul este o stiinta innascuta, pe care medicina traditionala orientala, practicata de peste trei milenii in China si in Japonia, au transformat-o intr-o veritabila arta a vindecarii, bazata pe un sistem de puncte de masaj extrem de precis.
Presopunctura este inrudita de-aproape cu acupunctura. Daca acupunctura se face prin introducerea de ace foarte subtiri, presopunctura consta in apasarea cu varful sau cu extremitatea degetelor pe aceleasi puncte folosite si in acupunctura. In ambele cazuri, e vorba de locuri precise, aflate pe meridianele energetice ale corpului omenesc, chinezii si japonezii fiind convinsi - conform medicinii lor traditionale - ca organismul e strabatut de niste retele de energie aflate in permanenta conexiune cu energia cosmica, care le alimenteaza continuu, ca un adevarat carburant.
Cand unul din aceste canale de "irigatie" care ne tes intr-o plasa de retele de circulatie, numite meridiane, se blocheaza, apare boala. Pentru ca ea sa fie inlaturata, apelam la apasarea cu degetele asupra unor puncte precise, deblocarea producandu-se imediat. Simptomele neplacute sunt eliminate, restabilindu-se echilibrul fizic si psihic.

Ce suferinte se pot vindeca prin presopunctura

- Principala indicatie se refera la tratarea durerilor usoare si de intensitate medie, cum sunt durerile de cap, cele faciale si de dinti, durerile din zona cefei si a umerilor, ca si nevralgiile.
- Si insomnia, nervozitatea, agitatia, greturile, varsaturile, raul de mare, constipatia si dereglarile ciclului menstrual pot beneficia din plin de ajutorul presopuncturii.
- Retineti neaparat faptul ca, inainte de a recurge la presopunctura, ca de altfel la orice forma de terapie, va trebui sa va asigurati ca neplacerile dvs. nu sunt produse de o afectiune grava sau maligna. Printr-un tratament complementar, prelungit, fara interventia medicului, n-ati face decat sa amanati inutil masurile medicale ce se impun in asemenea boli.

APAPARATUL DE PRESOPUNCTURA CU PIETRE  JAD
Cel mai reusit dispozitiv pentru masajul complex al intregului corp, solicitat si vandut in peste 70 de tari ale lumii. Este recomandat pentru Centrele de Recuperare Fizica si Balneoclimatologie; saloane de masaj, infrumusetare si intretinere corporala; cabinete ortopedice; cluburi sportive; persoane fizice. Este conceput pentru a fi utilizat individual. Masajul include trei metode terapeutice:

    * eliberarea presiunii din coloana prin elongarea mecanica;
    * presopunctura;
    * moxibustiunea~reflexoterapia cu caldura pietrelor de JAD.

Aparatul este foarte util pentru eliminarea suferintelor spatelui.
Va puteti bucura de termoterapia oferita de dispozitivul de masaj manual pentru zona pe care o preferati, acesta putand atinge, de asemenea, 60°C.
Exista regim automat si manual, cel automat putand oferi aproximativ 45 de minute de masaj, iar cel manual va permite sa selectati dumneavoastra masajul preferat, in functie de timp, temperatura, zona efectuarii masajului.

Include dispozitivul de masaj manual cu 9 sfere de jad pentru terapia prin caldura a partii - fata a corpului: cutia toracica, abdomen, organele genitale.

Masajul cu pietre de Jad face sa-ti revina pofta de viata!  
 Aparatul  de termomasaj portabil care combină efectele de presopunctura şi căldură cauzate de becurilor infraroşii emisă prin componente de jad (generând efectul de moxibustiune – metodă tradiţională chinezească care se refera la încălzirea anumitor puncte din corp în urma arderii unor plante medicinale ).

Este special proiectat pentru a îndepărta efectele negative ale stresului acumulat zilnic în corp şi restabilirea stării generale de bine a organismului prin aplicarea terapiei termale care asigură următoarele:     
-           Relaxează muşchii din zona în care se aplică.
-           Asigură stimularea punctelor considerate vitale din jurul coloanei vertebrale
-           Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi revitalizeaza forta interioara a Qi-ului (Qi provine din limba chineză, reprezentând vitalitate, forţă de viaţă şi putere)
-           Îndepărtează tensiunile cauzate de stres
- relaxează punctele de presiune din regiunea lombară, reducând durerile de spate apărute din cauza lipsei de exerciţiu fizic, poziţiei incorecte sau ergonomicitate
necorespunzătoare.
- îndepărtează problemele rigidităţii gâtului, apărute din cauza timpului îndelungat petrecut în faţa televizorului sau calculatorului.
- relaxează muşchii din zona umerilor. Îndepărtează durerile asociate poziţiilor necorespunzătoare.
- Cu ajutorul proiectorului se masează uşor abdomenul pentru a îndepărta durerile şi crampele stomacale.
                       
            Tehnici medicale asiatice
Aparatul utilizat, combină tehnologia principiilor tradiţionale ale medicinei asiatice precum moxibustiunea, si presopunctura ameliorand durerile asociate cu tensiuni musculare şi stres)
- Presopunctura  relaxează muşchii în timp ce moxibustiunea direcţionează căldura în locul in care este aplicată, stimulând întreaga circulaţie şi reducând tensiunea musculară.
-Căldura generată de radiaţii infraroşii din spectrul indepărtat a fost studiată şi s-au remarcat beneficiile ei în mărirea circulaţiei sângelui în tot organismul, ceea ce duce la îmbunătăţirea generală a sănătăţii. Proiectoarele noastre permit aplicarea convenabilă pe toate părţile corpului.

           
 Principii
Metodele de medicină alternativă folosite de aparatele cu pietre jad sunt:
 Chiropractica este una din metodele de medicină alternativă avansate şi este practicată la scară largă în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi Marea Britanie.
Chiropractica presupune utilizarea mâinilor pentru masare, având ca efecte pozitive relaxarea nervilor suprasolicitati mecanic prin corectarea alinierii vertebrelor coloanei. O coloană vertebrală corect aliniată permite organismului să revină la ritmul lui natural.
Masajul relaxează muşchii şi tendoanele dealungul coloanei, eliminând presiunea sistemului nervos şi ajustând poziţia coloanei. Masajul produce o elongatie a coloanei eliminand presiunea dintre discurile gelatinoase care acţionează ca o suspensie între vertebre.
Odată cu procesul de îmbătrânire, coloana se rigidizează ceea ce poate duce la dezalinierea vertebrelor.    
Moxibustiunea şi efectele ei derivă din principiile medicinei chineze. Moxibustiunea foloseşte căldura generată de un material specific care duce la ameliorare şi relaxare.
Jadul este o piatră semipreţioasă folosita în medicina chineză pentru stimularea Qi-ului, forţa vieţii din trupul nostru. Proiectoarele utilizate de aparat sunt prevazute cu bile de jad, care sunt renumite pentru capacitatea lui de a înmagazina şi transmite căldura. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu