Despre pudra de orz verde



Sucul din orz verde este cea mai complexa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman. Prin compozitia sa, este cel mai valoros aliment verde pentru restabilirea sanatatii fizice si psihice a organismului.
Comparativ cu alte plante, orzul verde contine:
  • de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat salata;
  • de peste 25 de ori mai mult potasiu decat bananele;
  • de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele;
  • de peste 7 ori mai multa vtamina C decat  portocalele;
  • de peste 10 de ori mai multa vitamina B1 decat spanacul;
  • de peste 23 de ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat laptele.
Pestele si carnea fripta (de culoare maron inchis) contin substante cu efect cancerigen mult mai puternic decat acela al benzspirenului din tutun.Pudra de suc de orz verde  previne cancerul prin descompunerea acestor elemente, neutralizand efectele toxice ale benzspirenului( este deci recomandata in special fumatorilor).Sucul din orz verde are actiune antiinflamatoare superioara cortizonului si fenilbutazonei, fara a avea afecte secundare.Orzul verde contine o suma de minerale si vitamine de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie. Acest concentrat este un supliment nutritiv ce contine toti nutrientii si toate oligoelementele specifice orzului verde în proportii fiziologice. Orzul verde este cea mai bogata sursa de SOD (SUPEROXID DISMUTAZA) activ cunoscuta. SOD natural este un preparat enzimatic de origine vegetala, cu un efect deosebit în vindecarea bolilor, revitalizarea organismului si încetinirea proceselor de îmbatrânire celulara.
Pe lânga faptul ca esenta de orz verde asigura corpului nostru necesarul zilnic de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi esentiali, enzime si clorofila, acesta reuseste si stimularea eficienta a sistemul imunitar. Atunci când mâncam sanatos dar ne si suplimentam dieta cu extrase din orz verde beneficiile asupra sanatatii noastre sunt extraordinare. Problemele comune cum ar fi dureri de cap, dureri musculare, oboseala, dureri de stomac, constipatie, raceala, toate sunt date uitarii atunci când introducem în dieta noastra sucul din orz verde.
Indicatii terapeutice:
Indicat in convalescenta, stres, fiind benefic pentru intarzierea procesului de imbatranire si regenerarea celulelor, intarirea sistemului imunitar, inlaturarea oboselii, marirea capacitatii de concentrare.Tratamentul cu suc de orz verde este eficient in urmatoarele afectiuni: anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite), cardiopatie ischemica, aterosclezora cerebrala, infarct miocardic, hiper si hipotensiune arteriala, astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinita alergica, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neuro-astenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrite, acnee, afelide (pistrui), dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii, alopecie, sterilitate, impotenta sexuala, osteoporoza, stres.
De asemenea regleaza metabolismul, mentine tonusul, adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii, oboseala fizica, si psihica si dureri musculare.
Nu are contraindicatii!!
Cercetarile din SUA si Japonia au indicat eficienta curei cu Extract din suc de orz verde in urmatoatele afectiuni:
Cancer: incetineste procesul de formare sau crestere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate in cazuri de  leucemie, cancer la piele, pancreas, san, ovare.
Gastrita, Ulcer, Pancreatita, Colita: Clorofila din compozitia acestui suc ajuta la refacerea mucoasei si a peretilor gastrici, in timp ce substantele sale alcaline reduc aciditatea.
Anemie, Lipsa de Minerale, Lipsa de Vitamine: aduce un aport de vitamine si minerale asimilabile.
Boli de Ficat: Orzul verde favorizeaza drenarea si regenerarea ficatului, activeaza sistemul imunitar, ajutand la combaterea virusului hepatic.
Hemoroizi, Varice: Substantele active favorizeaza circulatia sanguina si ajuta la elasticizarea si tonifierea vaselor sanguine.
Impotenta, Sterilitate: stimuleaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei. Imbunatateste considerabil circulatia sanguina din zona genitala, chiar si la persoanele in etate sau care au fumat. Efecte bune in tratarea steriliatii.
Tuberculoza, bronsita cronica, diabet, cardiopatie ischemica, post infarct, artrita, flebita, insomnii, nevralgii: Durata curei este de minimum 1 luna de zile.
Schizofrenie: studii efectuate in Japonia indica efectul adjuvant in tratarea cazurilor de schizofrenie.
Acnee, eczema, par, unghii: tenul se curata si devine luminos in special prin stimularea activitatii hormonale. Unghiile si parul se regenereaza prin aportul de vitamine si minerale.
Mod de administrare:
Se ia de 2-3 ori pe zi, inainte de masa cu o ora, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa rece sau la temperatura camerei (50-70 ml) sau o lingurita rasa de pulbere sublingual 20 min. Nu se va dizolva in apa calda deoarece se pierd proprietatile.
Eu folosesc pudra de orz verde,fabricata de o firma romaneasca Biovital.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu