Diabetul Zaharat - Tratamente Naturiste



Infuzie de cretisoara 3 cani /zi timp de 30 de zile. Infuzie de cicoare, de coada calului, soc, fiecare cate 3 cani / zi , suc de telina 100 ml./zi cu 1 ora inaintea meselor.
RETETA 1: 1 kg. de patrunjel verde se toaca marunt si se fierbe in 2 l. de lapte, la foc mic, pana ramane circa 1 l., se strecoara, se consuma cate o lingura din ora in ora pana se termina. In ziua respectiva nu se mananca si nu se bea nimic.
RETETA 2: se curata 200 gr. de telina, se taie felii subtiri, se presara putina sare, se lasa 15 minute. Se curata de coaja 200 gr. de mere, se taie felii, se toarna peste ele sucul de la 2 lamai. Se amesteca telina cu merele, se aseaza in salatiera. Se adauga 25 gr. de smantana, se amesteca. Acest preparat va suplini pranzul unei zile. Se poate repeta de 2 - 3 ori pe saptamana.
RETETA 3: cura de suc de orz verde, 3x 50 ml./zi.( exista in magazinele naturiste pudra de orz verde )
RETETA 4: zilnic fructe si legume proaspete.
RETETA 5: mantaua suedeza, seara inainte de culcare, timp de 1 ora.

Reteta pentru diabetici

- Un pahar (200 ml) de ovaz nedecorticat se clateste cu apa rece, se toarna intr-un vas cu capac si se opareste cu 1 l de apa clocotita. Se acopera cu capacul si se lasa sa se infuzeze timp de douasprezece ore (20:00 - 8:00). Se strecoara prin trei straturi de tifon si lichidul rezultat se bea in trei reprize, timp de o zi. Tratamentul dureaza trei luni, dupa care se face pauza o luna. Ovazul ramas dupa strecurarea infuziei se da prin masina de tocat carne. Peste masa rezultata se toarna 1 l de apa si se lasa sa fiarba timp de 20 de minute. Se strecoara si se bea. Aceasta fiertura regleaza functiile ficatului la diabetici.
-500 ml suc de ceapa se amesteca cu 500 ml alcool etilic (96%). Se administreaza cate o lingura pe zi, ceva mai mult de o luna. Tratamentul poate fi repetat.




Autorul articolului :Dan Paunescu  www.terapii-naturiste.com   
             



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu