Despre Sucul de Orz VerdeOrzul verde este planta cu cel mai bogat continut natural de elemente nutritive, vitamine si minerale. Stimuleaza sistemul imunitar si are proprietati detoxifiante si antioxidante ce cresc rezistenta organismului la infectii. Este suplimentul nutritiv ideal pentru mentinerea unui organism sanatos si functional. Orzul verde contine superoxid dismutaza (SOD), o enzima cu rol esential in prevenirea imbatranirii si mortii celulare si cu activitate antiinflmatoare puternica. De asemenea, orzul verde contine clorofila in cantitati abundente, cu rol detoxifiant si anticanceros si cea mai bogata sursa de SOD (superoxid dismutaza) activ cunoscuta.Superoxid Dismutaza are un efect deosebit in vindecarea bolilor, in revitalizarea organismului si in incetinirea proceselor de imbatranire celulara.Obtinut din plante netratate chimic (fara pesticide, ierbicide, fungicide si alte substante chimice).Sucul din orz verde este recomandat in mod obisnuit de catre persoanele care studiaza tehnicile naturale de vindecare. Studiile efectuate pe mai mult de 500 de plante si alge au aratat ca sucul din orz verde este cea mai complexa sursa de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si clorofila pentru organismul uman
Comparativ cu alte plante, orzul verde contine:
- de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata;
- de peste 25 de ori mai mult potasiu decat in banane;
- de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte;
- de peste 7 ori mai multa vtamina C decat in portocale;
- de peste 10 de ori mai multa vitamina B1 decat in spanac;
- de peste 23 de ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat in lapte.
Trebuie stiut ca pestele si carnea fripta (de culoare maron inchis) contin substante cu efect cancerigen mult mai puternic decat acela al 3,4 benzopyrenului din tutun.
Pudra de suc de orz verde previne cancerul prin descompunerea acestor elemente, neutralizand efectele toxice ale 3,4 benzopyrenului.
Sucul din orz verde are actiune antiinflamatoare superioara cortizonului si fenilbutazonei, fara a avea afecte secundare.
Administrare: de 2-3 ori pe zi inainte de masa cu o ora, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa rece (50-70 ml), sau o lingurita rasa de pulbere sublingual 20 min. (a nu se depasi doza zilnica )
Indicatii: convalescenta, stress, intarzierea procesului de imbatranire si regenerarea celulelor, intarirea sistemului imunitar, inlaturarea oboselii, marirea capacitatii de concentrare.
Tratamentul cu suc de orz verde este eficient in urmatoarele afectiuni: anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite), cardiopatie ischemica, aterosclezora cerebrala, infarct miocardic, hiper si hipotensiune arteriala, astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinita alergica, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neuro-astenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrite, acnee, afelide (pistrui), dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii, alopecie, sterilitate, impotenta sexuala, osteoporoza, stres.
De asemenea regleaza metabolismul, mentine tonusul, adjuvant in curele de slabire si controlul greutatii, oboseala fizica, si psihica si dureri musculare.
NU ARE CONTRAINDICATII!
Recomand utilizarea produsului BIOVITAL SUC DIN ORZ VERDE PULBERE INSTANT 100 GR BIOVITAL.

BIOVITAL este irigat cu ape minerale si cules cand ajunge la apogeul vegetatiei. Este procesat pe teren, obtinandu-se garantat 100 % extract de suc din orz crud (deshidratat la 31 de grade pentru a-i mentine capacitatea nutritionala).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu